Lufthansa aflyser 941 fly

lufthansa-fly-boeing-b747-lufthavn-800x375Lufthansa aflyser i dag 941 fly pga. strejke hos kabinepersonalet. Det rammer 110.910 passagerer.

Af Lufthansas fly i dag fra København er alle til Frankfurt aflyst, mens alle til München forventes gennemført. Også aflysninger fra Billund.

Fredag i sidste uge begyndte fagforeningen UFO, der repræsenterer 19.000 kabineansatte i Lufthansa, ugelang strejke. Parterne er uenige om løn og pension.

Det betyder i dag, at Lufthansa på strejkens sidste dag aflyser 941 ud af ca. 3.000 planlagte flyvninger til og fra Frankfurt, München og Düsseldorf.

Alle Lufthansa-fly fra København til Frankfurt er aflyst i dag, mens alle fire fly på hverdage fra København til München forventes gennemført. Foreløbig er også to ud af tre Lufthansa-afgange fra Billund Lufthavn i dag aflyst.

Det er opdatering om trafikprogrammet på lh.com

Lufthansa understreger, at flyvninger med datterselskaberne Air Dolomiti, Austrian, Brussels Airlines, Eurowings, Germanwings, Lufthansa CityLine (der bl.a. betjener Aalborg Lufthavn til Frankfurt) og Swiss ikke er påvirket af strejken hos selve Lufthansa og flyver derfor normalt.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.