Lufthansa får aftale med jordpersonalet

Lufthansa_Airbus_A319-114_D-AILD@MUC02.07.2010_4780772671-450x310Lufthansa har skrevet overenskomst med fagforeningen Verdi omkring løn- og pensionsforhold for 33.000 ansatte på jorden.

Resultatet gælder for ansatte i Lufthansa-Systems, Lufthansa-Service GmbH, Lufthansa Technik og Lufthansa Cargo, som får forhøjet lønningerne med 2,2% fra 1. januar, skriver Wall Street Journal.

Lufthansa skal også betale 2.250 Euro i engangsbeløb til samtlige fuldtidsansatte. Desuden skal Lufthansa garantere alle 33.000 ansatte en pensionsplan.

Lufthansa har været strejkeramt og er stadig i konflikt med andre fagforbund. Det gælder både piloterne og kabinepersonalet.

x

Læs Også

MSC Cruises får sit nye flagskib, MSC Seaside

MSC Seaside er leveret fra Fincantieri værftet og er det andet nye krydstogtskib, som MSC har søsat i 2017. Skibet får hjemmehavn i Miami og er første skib i MSCs Seaside klasse.

Politiet tager 20 spritbilister hver dag

Sidste år sigtede politiet 7.203 personer for spritkørsel, viser tal fra Rigspolitiet. I julefrokostsæsonen sætter politiet ind med ekstra kontrol. Rådet for Sikker Trafik og TrygFonden opfordrer til at lade bilen stå

Ny ledelse for RCL Cruises i Norden

Julie Ødegaard er udpeget som midlertidig General Manager Nordic for Royal Caribbean International Ltd (RCL). Hun får ansvaret for Royal Caribbean International, Celebrity Cruises og Azamara Club Cruises i Norden.

Konkurs i airberlin koster Rejsegarantifond millionbeløb

LUFTFART: Flere hundrede danske passagerer vil få dækket deres udgifter til ubrugelige flybilletter med airberlin - minus selvrisikoen på 1.000 kroner.

Konkurrencemyndigheder undersøger Lufthansa

LUFTFART: De tyske anti-kartelmyndigheder har bedt Lufthansa om forklaring på stigende priser på tysk indenrigs efter airberlin gik konkurs. Lufthansa vil gerne udbyde 1.000 ekstra flyvninger om måneden.

Lufthansa pumper 700.000 ekstra sæder ud på tysk indenrigs

LUFTFART: I kølvandet på airberlins konkurs mangler der skønsmæssigt over 50.000 månedlige flysæder på de tyske indenrigsflyvninger. Lufthansa-selskab alligevel ikke til København.