Lufthansa får Restaurant Service på langruter

1

Lufthansa restaurantFLYSELSKABER: Fra denne måned tilbyder Lufthansa rejsende på Business Class ny service på langruter. De rejsende får tilbudt at få måltider serveret når det passer dem – ikke hvornår serveringsvognen køres ned gennem midtergangen.

Efter kabinepersonalet har budt business class-rejsende velkommen med navn, modtager de besked om, hvornår de rejsende på business class ønsker deres mad serveret.

Der har været testflyvninger af det nye produkt i juni og juli på Lufthansas Airbus A380-ruter til New York (JFK) og Miami. Nu kommer den nye restaurant service også på selskabets A380-ruter til Houston, Johannesburg, Los Angeles, Miami, Delhi, New York (JFK), Beijing, San Francisco, Shanghai, Seoul og Singapore.

Det nye servicekoncept kommer også på Boeing 747-400 og 747-8 flyvninger fra Frankfurt fra 1. oktober og på Airbus A340-flyene fra Frankfurt og München til Asien og Mellemøsten fra 25. oktober.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

1 Comment on "Lufthansa får Restaurant Service på langruter"

Notify of
avatar
Jens
Jens

Det har Lufthansa gjort i årevis på First Class. Men det var ikke så populært blandt passagerer. Mange klagede hvis for eksempel en pax med vindues plads skulle serveres medens paxen på gang sædet sov. Ret irriterende faktisk. I gennemsnit viste det sig at de fleste pax bestilte samtidigt dvs kort efter afgang.

wpDiscuz