Lufthansa i oktober-tøjet

lufthansa-oktober-fest-2014

Lufthansas oktober-kostumer, fra venstre: folkedragt til servicepersonale i München Lufthavn, dirndl til Lufthansas kabinepersonale samt dragten til kabinepersonale hos Lufthansa CityLine.

Inden oktoberfesten begynder den kommende weekend i München, flyver en række Lufthansa-afgange traditionen tro flere langruter med kabinebesætningen i traditionelle folkekostumer, dirndl. Som noget nyt bliver der også flyvninger i Europa i dirndl, bl.a. til København.

Den første langrute lettede mandag i denne uge fra München til Beijing med 12 stewardesser og to stewarder i folkekostumer.

Over de kommende uger bliver der også flyvninger i kostumerne fra München til bl.a. Sao Paulo, 24. september, og Mexico City, 4. oktober.

Som noget nyt vil Lufthansa fra i år også gennemføre flyvninger i Europa med kabinebesætninger i folkekostumerne. Der bliver bl.a. en sådan flyvning nu på lørdag med Lufthansa CityLine fra München til Københavns Lufthavn.

Under Oktoberfesten må Lufthansa-personale i München Lufthavn gerne gå i Lufthansas oktoberkostume i stedet for deres uniform.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.