Lufthansa-strejke fortsætter

1

lufthansa premium economy class flyselskaber kabineFLYSELSKABER: I dag forventer Lufthansa 929 aflysninger på ruter til Düsseldorf, Frankfurt og München – det rammer 113.000 passagerer. Lufthansa-fly til Frankfurt fra København og Billund er aflyst.

Fagforeningen UFO (Unabhängige Flugbegleiter Organisation) for bl.a. Lufthansas 19.000 kabineansatte bebudede ugelange strejke fortsætter i dag. Det betyder bl.a. ifølge de seneste meldinger aflysning af alle Lufthansa-fly i dag fra Københavns og Billund Lufthavn til Frankfurt. Flyvningerne til München fra København forventes gennemført.

Lufthansa forventer i dag at gennemføre hovedparten af sine fly til og fra Frankfurt, München og Düsseldorf.

Trods strejken blandt de kabineansatte i selve Lufthansa, understreger Lufthansa-gruppen, at den forventer 70 pct. af sine 3.000 flyvninger gennemført i dag.

Det skyldes, at der ikke strejkes i datterselskaberne Air Dolomiti, Austrian, Brussels Airlines, Eurowings, Germanwings, Lufthansa CityLine og Swiss.

Lufthansa og UFO er uenige om bl.a. pensionsvilkår. Der er flere og opdaterede oplysninger på lh.com

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

1 Comment on "Lufthansa-strejke fortsætter"

Notify of
avatar
Jens
Jens

Det viser sig at det kun er 150 kabine ansatte der strejker. Resten har ‘bare’ meldt sig syge da de åbenbart ikke er enige med deres fagbevægelse.

wpDiscuz