Lufthansa-strejken udvides

X=250&V=7_LufthansaAirbusA319114DAILDMUC020720104780772671Lufthansa-piloternes fagforening Vereinigung Cockpit har besluttet at forlænge pilotstrejken til også at omfatte fredag den 20. marts.

Over hele Tyskland rammes kort- og mellemdistanceflyvningerne. Datterselskaberne Germanwings og Eurowings bliver ikke berørt.

”VC har oplevet en radikal omlægning af virksomhedskulturen. Her er man gået væk fra konstruktive forhandlinger til en autokratisk ledelsesstil. Konkurrencesituationen må ikke føre til udsalg af de værdier, som har ført Lufthansa frem til sin position som en af verdens førende luftfartskoncerner. En høj grad af identifikation blandt de ansatte med selskabet, loyalitet og begejstring er grundlaget for den virksomhedssucces, vi har oplevet. Forudsætningen herfor er overenskomster, der er godkendt af begge parter”, hedder det på Vereinigung Cockpits hjemmeside.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.