Lufthansa vil sælge billetter via Google

0

Lufthansa i Aalborg Lufthavn – Star Alliance-selskabet har alle ugens dage to flyvninger mellem Frankfurt og København, men der har været enkelte tilfælde hvor Lufthansa har haft tre fly om dagen i Frankfurt.

LUFTFART: Lufthansa arbejder videre for at få flere bookinger via sin hjemmeside – der er netop indgået aftale med det nye koncept Google Flights for salg i USA.

Med partnerskabet med Google kan Lufthansa-passagerer booke direkte via Google Flights, uden at skifte til en anden hjemmeside.

“Vores partnerskab med Google vil gøre direkte online bookinger tilgængelige via diverse mobil-muligheder,” siger Lufthansas øverste kommercielle direktør, Jens Bischof, og tilføjer, at Lufthansa er det første store flyselskab der har indgået en aftale med Google Flights.

Lufthansa indførte i september en afgift på 16 euro for hver billet der bookes via f.eks. reservationssystemerne, mens der ingen afgift er på booking via Lufthansas hjemmeside.

Ændringen, der kom meget pludseligt, skabte stor vrede hos mange rejsebureauer og reservationssystemer, skriver Reuters og tilføjer, at mange travel managers har reduceret deres booking hos Lufthansa som følge af den nye afgift.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz