Lufthavn afviser lavpristerminal

Efter møder med investorgruppen bag planerne er det holdningen i Københavns Lufthavn, at de aktuelle planer vil være ødelæggende for passagernes transportforhold og logistikken omkring bagage. Det skriver Morgenavisen Jyllands-Posten i dag.

 

"Efter mødet i dag må jeg sige, at idéen ganske enkelt ikke er god nok. Den ville måske nok kunne blive givtig for investorerne. På samme måde som hvis jeg fik gennemtvunget, at jeg kunne etablere min perron på Hovedbanegården. Men da idéen er helt skæv i forhold til den samlede plan for lufthavnen, ville en realisering af idéen betyde dårlige transportforhold for passagererne, en kraftig forringelse af forholdene for cargotrafikken, samt en række uløste operationelle og kapacitetsmæssige problemer på flyvepladsens område," udtalte lufthavnens administrerende direktør, Brian Petersen, igår.

 

 

 

Skrevet af Hanne Aaen Lassen

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.