Lufthavn i Bruxelles på vej til fuld styrke

bruxelles lufthavn tegningLUFTFART: Efter at være lukket i to uger efter terrorangrebet sidste måned er Bruxelles hovedlufthavn på vej tilbage til normal trafik. Fra på fredag flyver Brussels Airlines atter på Billund Lufthavn.

Brussels Airlines er ved at få sit trafikprogram tilbage til det normale efter terrorangrebet mod Bruxelles hovedlufthavn sidste måned. Lufthavnen genåbnede så småt i søndags, men først i starten af næste uge forventes trafikken normaliseret.

Brussels Airlines flyver atter sine langruter ud af Bruxelles – og fra fredag i denne uge forventer selskabet at genoptage sin rute mellem Bruxelles og Billund Lufthavn. Den flyves med 2-3 afgange på hverdage ligesom der er weekend-betjening.

”I næste uge øger vi gradvist trafikprogrammet og regner med snart at være på næsten fuldt program, selv om der desværre i øjeblikket er begrænset kapacitet i Bruxelles lufthavn,” siger nordisk chef for det belgiske Star Alliance-medlem, Helle Lydum Pedersen, til standby.dk

Som følge af de ekstra sikkerhedsforanstaltninger i Bruxelles lufthavn skal passagererne møde tidligere end normalt – mindst to timer før ved afgang inden for Europa, Schengen-landene, og tre timer før når det gælder langruterne.

Frem til fredag i denne uge flyves nogle af Brussels Airlines’ europæiske ruter stadig fra Antwerpen og Liege. Brussels Airlines opfordrer stadig passagererne til så vidt muligt kun at rejse med håndbagage – og medbringe udskrevet boardingkort.

Se de senest opdaterede trafikinformationer på hjemmesiderne hos Brussels Airlines og Bruxelles’ lufthavn.