Luksushotel fyrer sin dørmand

Hotel d’Angleterre i København har sendt dørmand Gerry Stroud ud i kulden blot fire måneder før han ville gå på pension som 70-årig.

Som hotellets kendte skikkelse har han budt stjerner som Victor Borge, Julio Iglesias, Michael Jackson og John Cleese velkommen.

’Jeg havde regnet med at holde en stor fest og sige pænt farvel til kolleger og gæster. Men nu er jeg fyret. De kunne vel have ventet, til jeg skulle på pension,” siger Gerry Stroud til Fagbladet 3F ifølge B.T..

Direktør Tony Bak, d’Angleterre, har ingen kommentarer, men henviser til, at forholdene omkring den afskedigede dørmand er løst med fagforeningen 3F Hotel & Restauration i København og Olfert Kristensen fra 3F Hotel & Restauration bekræfter, at de ansættelsesretlige regler er overholdt, men synes det er sørgeligt, at Gerry Stroud står tilbage med en meget dårlig oplevelse efter 17 års arbejde.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.