Luksusrejser trods lavkonjunktur

”Den begyndende lavkonjunktur har ikke haft afsmittende virkning på danskernes rejselyst, ej heller når det gælder luksusrejser. Antallet af danskere på luksusrejse er steget gevaldigt de seneste fem år, og bookingtendensen viser, at der ikke er tale om et overgangsfænomen. Vi regner med at sende mellem 3.000 og 3.500 på luksusferie denne vinter”, siger Jan Lockhart, adm. direktør i Apollo.

 

”Exclusive by Apollo”, Apollos luksusrejseprogram,  tilbyder rejser til Den Dominikanske Republik, Egypten, Vietnam, Thailand, Kanarieøerne, Indien, Cuba og Mexico. Selskabet har udvalgt en række luksus-rundrejser til programmet.

 

”Selvrealisation er dag at realisere sine ypperste rejsedrømme. De kan have mange former, men det er vigtigt, at der her ikke hersker nogen jantelov. Nogle fejrer på den måde en højtid, andre festligholder en mærkedag og andre igen vil overraske en kær ven eller partner med en luksusrejse”, siger Jan Lockhart.

 

Flyrejse, rejsemål og omgivelser lader intet tilbage at ønske, og de udvalgte hoteller har meget høj kvalitet og service. Apollos luksusrejser ligger i prisklassen 15.000 – 40.000 kr.

 

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.