Luksustaxi

Aarhus Taxa planlægger til efteråret at tilbyde vip-kørsel, hvor kunderne kan bestille en taxi i luksusklassen.
I dag findes der blandt selskabets 250 tilknyttede vogne omkring 10 biler, der lever op til luksusbetegnelsen. Det drejer sig bl.a. om fem Mercedeser i S-klassen, der i fri handel koster op mod to mio. kr.
Som reglerne er, kan kunderne ikke bede om en specifik vogn. Men taxiselskabet oplever ifølge direktør Flemming Faaborg, at især virksomheder efterspørger muligheden for at bestille en bil ud over det sædvanlige.
»Der er et udækket behov. Virksomheder, der skal hente vigtige udenlandske gæster i lufthavnen, vil gerne have en bil med ekstra komfort,« siger Flemming Faaborg.
Han vurderer, at man med et nyt koncept vil kunne få de nødvendige tillladelser. Virksomhederne skal kunne leje bil og chauffør på timebasis, og man kan f.eks. indrette et rullende kontor.
Flemming Faaborg lægger ikke skjul på, at tilbuddet også skal ses som et svar på den såkaldte limousine-kørsel, der er en torn i øjet på taxivognmændene. Limousinerne skal tage de særlige opgaver som f.eks. bryllupper, men ifølge taxivognmændene tager de også almindelige ture og dermed omsætning fra taxibranchen.

Skrevet af Hanne Aaen Lassen

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.