Lynbryllupper i København

Bryllupsfirmaet ScandinavianWedding.com tilbyder udenlandske par at blive gift i København uden længere ophold i Danmark, hvilket betyder, at par der bor i udlandet kan komme til København og rejse tilbage som nygifte efter blot et par timer i Danmark.

”De seneste to år er efterspørgslen vokset og vi har tilføjet express service til udlændinge der sidder fast i bureaukratiske regler – oftest i Tyskland. Parrene kommer fra hele verden, men ofte er det amerikanske soldater udstationeret i Tyskland, der gerne vil have papir på kærligheden inden de skal hjem eller ud på ny udstationering”, fortæller bryllupsarrangør Christel Winther

”Vi ordner alt det administrative for parret, som slipper for at møde op personligt 3-4 uger inden brylluppet for at underskrive deres ægteskabserklæring. På bryllupsdagen assisterer vi dem personligt ved hele ceremonien, hvilket giver ro i maven hos de udenlandske og til tider bryllupsstressede par”.

De mange bryllupper giver øget indtægt til København, da mange par vælger at blive et par dage for at fejre begivenheden med et lille ophold.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.