Magtskifte hos Rica Hotels

Ny koncernchef bliver Fredrik Utheim, som i dag er adm. direktør Rica Hotels AB i Sverige.

”Vi har arbejdet sammen siden 1977 da Rica-kæden blot var to år gammel. Nu vil jeg tage det lidt roligere, men jeg fortsætter i bestyrelsen og vil arbejde med udvikling af nye projekter”, siger 71-årige Jan E. Rivelsrud.

Under ledelse af Rivelsrud og Wold er Rica Hotels vokset til en kæde med 50 hoteller, 2.400 ansatte og en omsætning på omkring 2,4 milliarder norske kroner i 2010. Kæden har desuden 25 franchise hoteller.

Fredrik Utheim efterfølger Wold som koncernchef. Også han har mange års erfaring i Rica, hvor han er gået fra deltidsjob som tjener i studietiden via restaurantchef, hoteldirektør og regionschef, til sin nuværende post som adm. direktør for Rica Hotels AB i Sverige.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.