Malaga åbner Centre Pompidou

malaga pompidouFra slutningen af marts vil byen have to unikke turistattraktioner for Spanien: Det første Centre Pompidou uden for Frankrig og en ny permanent samling fra Det Russiske Museum i Skt. Petersborg.

I El Cubo, hvis 6.300 kvadratmeter ligger i en enklave i byens havn, åbner Malagas Centre Pompidou den 28. marts og inviterer på rejse gennem kunsten i det 20. og 21. århundrede med en permanent udstilling af 90 kunstværker, hentet fra Paris.

Det Russiske Museum fra Skt. Petersborg, som rummer 100 kunstværker fra det 15. til det 20. århundrede, rykker 25. marts ind i den gamle tobaksfabrik i Malaga med russisk kulturarv fra nyere tid. Navne som Repin, Kandinsky, Tatlin, Rodchenko og Chagall kan opleves i denne permanente samling.

Med de to nye tilbud, som føjes til bl.a. Picasso-museet og Carmen Thyssen-museet, slår Malaga sin position fast som en af de spanske byer med flest kvalitetsmuseer.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.