Mallorca fører i Skandinavien

Danskere, nordmænd og svenskere rejser helst til Mallorca til sommer, mens finnerne helst rejser til Tyrkiet på sommerferie. Finnerne foretrækker også de mindre græske øer som Kos, Lefkas og Parga, mens rejsende fra de øvrige nordiske lande foretrækker de klassiske græske øer Rhodos og Kreta, viser en gennemgang af bookningssituationen hos Thomas Cook Northern Europe.

 

”Svenskere og nordmænd ligner hinanden mest, når det gælder valg af feriested til sommer, med Mallorca, Tyrkiet, Rhodos og Kreta i spidsen. I Sverige og Norge kan vi også se, at ett klassisk vinterrejsemål som Egypten nu også kommer ind som rejsemål om sommeren”, siger Magdalen Öhrn, der er informationschef på Ving – en af Thomas Cooks  rejsearrangører i Skandinavien.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.