Mand boede tre uger i lufthavn

changi-airport-singaporeRaejali Buntut skulle flyve fra Singapore til Kuala Lumpur, men kom for sent til flyet og så valgte han at blive i lufthavnen i stedet for at tage hjem igen.

I ikke mindre end 18 døgn spiste han i flyselskabernes lounger og overnattede på bænke i Singapores internationale Changi Airport.

Det hele var muligt på grund af forfalskede boardingkort. Raejali Buntut hentede på nettet billeder af forskellige boardingkort til sin computer, hvor han ved hjælp af et redigeringsprogram skrev sit navn, destinationer og flynumre ind, skriver ekstrabladet.dk.

Da han havde tilbragt næsten tre uger i lufthavnen, begyndte personalet at fatte mistanke til manden, som blev meldt til politiet. Det viste sig, at han havde 31 forfalskede boardingkort på computeren og blev varetægtsfængslet i to uger af en domstol i Singapore.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.