Mange foretrækker nordjysk ferie

VisitNordjylland har fået gennemført en undersøgelse blandt 1.858 danskere fra det ganske land, og den viser, at små 36% har planer om at feriere i udlandet, mens 62% hellere bliver herhjemme i ferien, skriver ekstrabladet.dk.

Af dem, der bliver herhjemme foretrækker 69% Nordjylland som deres ferieparadis, mens Region Midtjylland sikrer sig andenpladsen med 13% af stemmerne.

 

Lokalt i Nordjylland er det Skagen, der topper listen og 72% anbefaler at besøge Skagen, mens et mindre antal anbefaler Fårup Sommerland, Nordsøen Oceanarium, Aalborg Zoo og Blomsterparken Jesperhus.

 

I år kan turister spare indtil 46% på fem af attraktionerne ved at købe ’Alletiders Nordjyllandbillet’, med adgang til Fårup Sommerland, Jesperhus, Karolinelund, AalborgZoo og Oceanarium i sommerens løb.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.