Mangel på ferieboliger

På grund af stor vækst i antallet af børnefamilier, der vil på charterferie til sommer, kan Spies allerede nu forudse, at der bliver mangel på børnevenlige lejligheder på de mest populære rejsemål som Mallorca, Rhodos og Kreta.

”I 2003 udgjorde børnefamilierne cirka 16 procent af gæsterne om bord på vore fly. Det tal vokser til sommer til mindst 20 pct., og selv om vi har omlagt mange hotelværelser til lejligheder, er der allerede nu udsolgt på mange afgange til vore Sunwing Resorts og SunGardens,” siger salgs- og marketingdirektør Jan Vendelbo.

(Morgenavisen Jyllands-Posten, d. 16. februar, 2008)

Skrevet af

Mangel på ferieboliger

En markant vækst i antallet af børnefamilier, der vil på charterferie til sommer, betyder at Spies forudser, at der bliver mangel på børnevenlige lejligheder på de mest populære rejsemål som Mallorca, Kreta og Rhodos.  ”I 2003 udgjorde børnefamilierne ca. 16% af gæsterne. Dette tal vil til sommer vokse til mindst 20%, og selv om vi har omlagt mange hotelværelser til lejligheder, er der allerede nu udsolgt på mange af vores Sunwing Resorts og SunGardens”, fortæller direktør Jan Vendelbo fra Spies. ”I skolernes sommerferie har vi solgt ca. 45% af vores kapacitet. Det betyder, at vi har solgt ca. 20% flere rejser end i samme periode sidste år. Vi har været ude og sikre os de første ekstrafly, men vi har vanskeligt ved at skaffe nok familievenlige lejligheder, som også er efterspurgt af rejearrangører i lande som England, Tyskland, Holland og Belgien”, fortæller Jan Vendelbo. Han glæder sig også over, at Tyrkiet igen er blevet populært hos danskerne. I 2005 holdt 264.230 ferie i det store ikke EU-land med de lave priser. – Sidste år faldt tallet til ca. 185.200, men den trend er brudt i år, idet Spies på nuværende tidspunkt har solgt fire gange så mange Tyrkiet-rejser som i fjor.

Skrevet af