Mauritius søger skandinaver

Til det formål har man hyret Atlantic Link til at markedsføre og brand’e hotellerne og øen på det skandinaviske marked. Luksushotellet Le Telfair er en perle med en fantastisk beliggenhed ved den fineste sandstrand, havet, bjerge og skov. Øens gæstfrie befolkning, natur og historie er som skabt til de skandinaviske rejsende, der ønsker nye oplevelser, bedre service og enestående natur.

 

Karin Gert Nielsen, adm. direktør i Atlantic Link, ser frem til at sætte fokus på øen, i det Indiske Ocean:

”Skandinaverne vil have nye eventyr hvor alle sanser påvirkes. Samtidig skal det ske med respekt for lokalbefolkning og natur.  Jeg er overbevist om, at Mauritius og Indigo hotellerne lever op til kravene. Udsøgt natur og bounty-strande, golf, dykning, sejlads, spa og et utal af andre sports- og wellness aktiviteter. Dertil museer, teatre og lokale festivals, kulinariske lækkerier og et sprudlende by- og shoppingmiljø.

 

Mauritius var med helt i top (4.plads), da læserne af rejsemagasinet ’Condé Nast Traveller’ tidligere på året kårede verdens bedste ferieø. Mauritius fik den højeste placering for sin venlige befolkning.

 

Skrevet af Flemming Juul