Mauritius søger skandinaver

Til det formål har man hyret Atlantic Link til at markedsføre og brand’e hotellerne og øen på det skandinaviske marked. Luksushotellet Le Telfair er en perle med en fantastisk beliggenhed ved den fineste sandstrand, havet, bjerge og skov. Øens gæstfrie befolkning, natur og historie er som skabt til de skandinaviske rejsende, der ønsker nye oplevelser, bedre service og enestående natur.

 

Karin Gert Nielsen, adm. direktør i Atlantic Link, ser frem til at sætte fokus på øen, i det Indiske Ocean:

”Skandinaverne vil have nye eventyr hvor alle sanser påvirkes. Samtidig skal det ske med respekt for lokalbefolkning og natur.  Jeg er overbevist om, at Mauritius og Indigo hotellerne lever op til kravene. Udsøgt natur og bounty-strande, golf, dykning, sejlads, spa og et utal af andre sports- og wellness aktiviteter. Dertil museer, teatre og lokale festivals, kulinariske lækkerier og et sprudlende by- og shoppingmiljø.

 

Mauritius var med helt i top (4.plads), da læserne af rejsemagasinet ’Condé Nast Traveller’ tidligere på året kårede verdens bedste ferieø. Mauritius fik den højeste placering for sin venlige befolkning.

 

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.