Med bmi mod nye horisonter

Det vil selskabet fejre med at give de skandinaviske agenter og bureauer mulighed for at vinde fornemme præmier for alle de bookinger, der bliver gennemført.

 

Ved at booke en hvilken som helst rute uafhængigt af klasse på bmi’s rutenet i perioden 11. maj til 5. juni 2009, har agenten en chance for at vinde for eksempel et par returbilletter fra Skandinavien til alle bmi-destinationer på selskabets mellemdistance-rutenet eller tre par returbilletter fra København eller Esbjerg til Skotland (Edinburgh, Glasgow eller Aberdeen) eller 12 x  IPOD nano.

 

Læs mere om mulighederne ved at klikke på bmi’s banner øverst til venstre på STAND BY’s hjemmeside.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.