Med Bravo Tours til golf på lune baner

golfRejsearrangøren sender i den kommende vinter 900 danskere på matchtur til velplejede og lune baner under sydens sol.

”Matchture er organiserede golfferier, hvor alt er tilrettelagt. Det eneste, man selv skal sørge for, er selve spillet”, siger adm. direktør, Peder Hornshøj.

På matchture deltager 28 spillere, som på en uge, spiller match på fire baner i nærheden af hotellet. Resten af tiden giver tid til andre oplevelser – eller til at spille mere golf.

”Man kan tilmelde sig som gruppe, som par eller individuelt. Som regel er der deltagere fra hele landet, så man er næsten sikker på at møde spillere fra andre klubber”, siger Peder Hornshøj.

De 32 matchture afvikles på De Kanariske Øer, i Tunesien, Egypten, Thailand, Kenya, Portugal, Mallorca og Belek i Tyrkiet.

Mindre rutinerede golfspillere kan forbedre teknik og spil på Bravo Tours Golfakademi i Algarve og i Belek. Kurset varer en uge og indeholder undervisning og spil på bane. For at deltage i et de 11 golfakademier skal man have grønt kort og et handicap på maksimalt 54.

Årligt rejser ca 3.000 danskere på golfferie med Bravo Tours.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.