Medlemshoteller udvider nordisk kæde

first-hotel-skt-petri-copenhagen.jpg skt petriVed at åbne for en ny samarbejdsform ’medlemshotel’, vil den nuværende gruppe på 10 profilhoteller i Norden fordobles de nærmeste år.

Hotelgruppen Nordic Hotels & Resorts består i dag blandt andre af Skt. Petri i København, Yasuragi uden for Stockholm, Copperhill Mountain Lodge i svenske Åre og The Thief i Oslo, omfatter i alt Petter Stordalens 10 fritstående hoteller i Norden, og har indtil nu bestået udelukkende af selskabets egne driftshoteller. Nå åbner gruppen for medlemshoteller, skriver travelreport.se.

”Der er mange hoteloperatører, som ønsker at udvikle deres brands og koncepter, men som løber ind i store udfordringer med at opnå det i det hårde og konkurrenceramte marked. Vi tilbyder nu en løsning, hvor hotellet kan beholde sit navn, sin profil og sit koncept samtidig med, at vi kan give det tryghed og kompetence inden for kommerciel hoteldrift”, siger Trond Bastiansen, COO i Nordic Hotels & Resorts.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.