Melodi Grand Prix i Herning

1280px-Jyske_Bank_BoxenNår danskerne skal udpege vinderen af næste års Melodi Grand Prix, sker det i Herning den 25. februar i Jyske Bank Boxen.

Årets Grand Prix By bliver vært for både Melodi Grand Prix 2017 og MGP 2017. Hvem der skal repræsentere Danmark ved Eurovision Song Contest afgøres den 25. februar, og traditionen tro overtager børnene scenen ved MGP 2017 ugen efter – lørdag den 4. marts.

Herning var senest vært for Melodi Grand Prix i 2009 og 2013, og DRs underholdningschef Jan Lagermand Lundme ser igen frem til samarbejdet: ”Vi skal til Herning, og det bliver et glædeligt gensyn. Melodi Grand Prix og MGP passer perfekt til byen, og Jyske Bank Boxen er et af de bedste steder i landet at producere tv i, så vi har de ideelle rammer at arbejde med,” siger han.

”Vi er begyndt at lytte til de mange sange, vi har fået tilsendt, og der er altså noget at glæde sig til. Sangene er i god kvalitet, og det skal de også være, for vi skal i finalen til Eurovision næste år, så vi gør os virkelig umage,” forklarer Jan Lagermand Lundme.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.