Mere luksus til vinterrejsende

luksus58% flere har bestilt 5-stjernet hotelluksus til årets vinterrejse hos Apollo i forhold til vinterrejserne sidste år. Specielt på Gran Canaria er der skruet op for graden af ferieluksus.

Det er specielt de solsikre rejsedestinationer, som står for stigningen i salget. De store trækplastre, når det gælder de 5-stjernede ferier, er Gran Canaria, Dubai samt Madeira – destinationer, hvor man kan være (næsten) sikre på, at solen vil skinne – også i perioden november til februar.

”De Kanariske Øer har længe været det helt store vinterhit, men Dubai lokker også flere – og når man rejser til disse destinationer er tendensen, at man gerne vil have lidt ekstra for sine feriepenge,” siger Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

”Der er rigtig godt gang i Dubai som vinterdestination lige nu, men Dubai er også i konstant udvikling, og alene det seneste år er der sket meget, som gør Dubai til en endnu mere familievenlig destination – heriblandt nye store temaparker; bl.a. Legoland Duba,” lyder det fra Glenn Bisgaard.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.