Messecenter får ny eventchef

Elke Preisler.

Elke Preisler.

Danmarks tredjestørste messe- og eventcenter, Messe C i Fredericia, har gjort sin marketingchef til ny eventchef. Udnævnelsen sker som et led i messecentrets planer om at øge og styrke sine aktiviteter på eventområdet.

Der er gennem de senere år set stigning i efterspørgslen på anderledes og nytænkende events. Virksomhederne ønsker i stigende grad at kunne overraske og berige medarbejdere og kunder med helt særlige events, hedder det fra Messe C, som nu styrker fokus på eventafdelingen i det store messehus.

Grete Højgaard, adm. direktør hos Messe C, siger: ”For at imødekomme efterspørgslen på området har Messe C etableret en helt ny eventafdeling og ved at udnævne Elke Preisler til eventchef, er vi overbeviste om, at vi i fremtiden kan imødekomme og opfylde vores kunders behov og ønsker for de helt unikke events.”

Elke Preisler kommer med en gedigen baggrund fra eventbranchen. Hun ejede og drev bl.a. full service- eventbureauet The Fair Company i ni år, og i sin karriere har hun arbejdet med netop oplevelsesmarkedsføring og kreative løsninger på events for en lang række virksomheder i ind- og udland.

Messe C er Danmarks tredjestørste messe- og eventcenter med 30.000 m2 messehaller og et konferencecenter på 3.000 m2. Derudover er der 150.000 m2 udendørsarealer.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.