Mexicana i økonomiske problemer

Baggrunden for aktionen er stigende bekymring for det mexikanske flyselskabs økonomiske situation hos blandt andre en større kreditor i Canada. Flyselskabet kalder arresten grundløs og et resultat af ødelæggende falske informationer, men arbejder sammen med de canadiske myndigheder på at få løst situationen.

 

Repræsentanter for både piloter og kabinepersonale i Mexicana sagde tidligere torsdag, at selskabet, der er et af landets to store dominerende selskaber, overvejer betalingsstandsning som en mulighed for at opretholde driften. Andre løsninger, der overvejes af ejerne, Grupo Mexicana, er at sælge fly, skære i omkostningerne eller sælge selskabet til de ansatte.

 

Et forsøg på udvidelse af aktiekapitalen med 250 millioner dollar mislykkedes tidligere på året, daen regeringsbank ikke ville støtte en sådan emission.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.