Michelin-kokke bringer nordisk sommer til Københavns Lufthavn

kokke københavns lufthavn cphLUFTHAVNE: I anledning af den årlige madfestival, Copenhagen Cooking, rykker tre kendte kokke i morgen ind i Københavns Lufthavn i midlertidig pop-up-restaurant i transithallen.

I det åbne køkken vil kokkene Thomas Rode (Kong Hans Kælder), David Johansen fra Kokkeriet og den bornholmske eventkok Mikkel Marschall David Johansen frem til 29. september på skift servere nordiske tasting-menuer. Anledningen er Copenhagen Cooking, som i år indtager København for niende gang.

En stor del af tiden vil de tre stjernekokke selv være til stede.

Pop-up-restauranten i transithallen serverer morgenmad fra kl. 7-10 og frokost/aftenmenu kl. 11.30-20. Restaurantens Nordic Tasting Menu består af tre mindre retter – en forret, en hovedret og en dessert. Menuen koster 279 kr., mens morgenmaden fås i to varianter for hhv. 99 og 149 kr.