Mild kritik af Københavns Lufthavn

Henrik Therkelsen.

Henrik Therkelsen.

FLYSELSKABER: Hvordan oplevede indenrigspassagererne ændringerne i Københavns Lufthavn med skiftet til kun at have et fælles terminalsystem? Det har Alsie Express undersøgt.

Alsie Express, der flyver mellem Sønderborg og København, tager nu til møde i Københavns Lufthavn. Med er en ny undersøgelse af passagernes oplevelser af de terminalændringerne, der blev gennemført ved udgangen af marts.

Af undersøgelsen fremgår det, at mange passagerer oplever ændringerne positivt, bl.a. fordi de nu ankommer tæt på de gates, de skal videre fra. Det er også positivt, at de er kommet tættere på metro-stationen, mens udlevering af bagage tager længere tid, hedder det.

Undersøgelsen afslører også, at udfordringerne er størst, når passagererne skal fra København til Sønderborg. Her kan der være vanskeligheder ved check-in, bagageindlevering og ved sikkerhedskontrollen.

”Vi har en forventning om, at Københavns Lufthavn gør en indsats for at forbedre de problemer, passagererne påpeger. Det er vigtigt for Alsie Express’ kunder og al indenrigsflyvning,” siger adm. direktør Henrik Therkelsen fra Air Alsie, der står bag Alsie Express.

Undersøgelsen er gennemført ved, at Alsie Express sendte mail til 400 passagerer og bad dem besvare spørgsmålet ”Dine kommentarer til terminalskiftet i Københavns Lufthavn”. Over 25 pct. kom med besvarelser.