Milliontab for Eurotunnellen

Tunnelen under Den engelske Kanal, der ejes af aktionærer i England og Frankrig, måtte i første halvår 2009 konstatere et tab på 8 millioner Euro, skriver AFP ifølge epn.dk.

 

Baggrunden for underskudet, der skal ses i sammenhæng med et overskud på 22 millioner Euro i samme periode sidste år, skal ifølge ejerne være følgerne af den brand, der ramte tunnelen i september sidste år. Her var skaderne særdeles omfattende og ramte selskabet samtidig med starten på finanskrisen.

 

Trafikken gennem tunnelen kom først i gang igen i februar i år og tunnelselskabet har hidtil kun modtaget en del af forsikringsbeløbet. Årsresultatet bliver afhængigt af, om resten af forsikringssummen kommer til udbetaling i 2009.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.