Millionunderskud i golfcenter

Ifølge centrets ejer og bestyrelsesformand, Lars Larsen, vil underskuddet denne gang ligge i omegnen af ni millioner kroner, skriver business.dk.

 

Centret har en 23-årig historie, men har indtil nu aldrig givet overskud, mener centrets adm. direktør Claus Birk Larsen, men ejer Lars Larsen har ingen planer om at lukke. Tvært imod opererer han med en tidshorisont for centret på fem år.

 

Det seneste underskud er et resultat af den hårde vinter, der gik så hårdt ud over græsset at det forsvandt, hvilket også kunderne gjorde. Desuden er centret blevet pludseligt belastet af, at skulle betale moms af greenfee indtægter.

 

Lars Larsen har besluttet at centerets gamle hovedbygning ned og bygge nyt, der skal være egnet til konferencer – et projekt til omkring 100 millioner kroner.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.