Martin Fuglsang.

Mindeord

På vegne af medarbejderne i Gouda Rejseforsikring og Gjensidige, skriver direktør Dan Kjølhede Lauersen følgende mindeord om Martin Fuglsang, Ålsgårde, der er død 42 år gammel.

Det er med stor sorg, vi har modtaget beskeden om, at salgschef Martin Fuglsang er sovet stille ind efter længere tids sygdom. Med tabet af ham har vi mistet en empatisk kollega, en faglig kapacitet og en nær ven.

Martin blev ansat som salgschef i Gouda i 2015, hvor han kom til fra en stilling i Europæiske ERV og før dette Apollo Rejser. Som kollega var Martin en igangsætter, god kollega og en ægte humørspreder, der satte sit tydelige aftryk på Gouda gennem sin innovative nytænkning og høje faglighed. Han var passioneret omkring at udvikle nye koncepter, der kunne understøtte salget af forsikringer, samt gode kundeoplevelser.

I sin stilling har han haft en bred berøringsflade med alle de store rejseaktører i branchen. Han evnede helt naturligt at sætte kunderne i centrum med sin omhyggelige rådgivning og ekstraordinære service. Det gjaldt uanset, om kunderne havde en stor eller lille udfordring – og uanset om den udfordring vedrørte forsikringsløsninger eller ej. Han var indbegrebet af værdierne troværdighed og ansvarlighed. Fagligt såvel som menneskeligt.

Også privat var Martin meget vellidt i sin omgangskreds. Han prioriterede motion og nød at køre på mountainbike i de nordsjællandske skove. Lysten til at rejse bibeholdt Martin hele livet og allerhelst med familien, som betød alt for ham.

Det er et tungt tab for alle i Gjensidige og Gouda, at Martin ikke længere er iblandt os. Hans hjælpsomhed, positive tilgang til tingene og fantastiske energi gjorde ham ikke bare til en god leder, men også en god kollega og ven. Vores tanker går til Martin Fuglsangs to børn, Klara og Antonia og hans hustru Charlotte.

Æret være Martin Fuglsangs minde.