Mindre nedgang for AF-KLM

Leisure trafikken var en smule mindre dynamisk end i august sidste år, hvor der var en betydelig aktivitet. Her faldt trafikken med 1,2% mens kapaciteten blev reduceret med 0,9%. Load factor blev fastholdt højt på 84,5%.

 

Revenue per Available Seat Kilometer (RASK) fortsatte sin vækst i august og bookningerne for de kommende måneder viser en positiv tendens.

 

På atlant-ruterne faldt trafikken med 2,1% og kapaciteten med 1,3%. Load factor gik tilbage med 0,7 procentpoint til 88,3%. Trafikken på ruterne til Asien var stort set uændret, mens trafikken på Afrika og Mellemøsten, hvor den faldt med 2,7% og med et fald i load factor på 2,3 procentpoint til 83,4%.

 

Det europæiske rutenet havde en vækst på 1.1% i load factor som blev 77,1%. Trafikken faldt med 1,4% og kapaciteten blev reduceret med 2,8%.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.