Modernisering af Boeing 777

Boeing-777-1.jpgBoeing vil forbedre effektiviteten og øge passagerkapaciteten i virksomhedens B777 for at sikre produktionen indtil overgangen til B777X i 2020.

Ved overgangen til den nye version B777X vil der være tale om gennemgribende fornyelser i form af nye motorer og nykonstruerede vinger, men indtil da har Boeing behov for at styrke interessen for B777 for ikke at skulle skære ned i produktionshastigheden.

Randy Tinseth, vice president i Boeing Commercial, fortæller, at B777 fra tredje kvartal 2016 får et aerodynamisk facelift, som vil øge brændstofeffektiviteten med 2%, samtidig med, at der skaffes plads til yderligere 14 sæder.

“Denne kombination forbedrer brændstofeffektiviteten målt pr sæde med omkring 5%”, sagde han under et møde i International Society of Transport Aircraft Trading (Istat) i Arizona.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.