Momondo udvider med Finland

Det har fået selskabet til at satse og investere i det finske marked. Som led i sin ekspansionsstrategi har Momondo blandt andet derfor ansat en lokal country manager for at gøre Momondo til det foretrukne rejsesite i Finland.

"Ved at tilbyde den bedste brugeroplevelse, er jeg sikker på, at vi kan gøre Momondo til det førende rejsesite i Finland," siger Samuli Melanko, Momondos country manager i Finland.

 

Samuli Melanko er også partner i et af Finlands førende digitale marketingbureauer, SearchBox, og har erfaring i at skabe målbare resultater gennem digitale kanaler. Strategien er at tilbyde brugerne et troværdigt søgeresultat, forblive et gratis forbrugersite og investere massivt i en offensiv multi-channel marketingstrategi.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.