Momsen koster camping-jobs

Ifølge direktør i Campingrådet, Poul Fejer Christiansen, skal capinggæsterne af med 25% moms på overnatningerne og samtidig er Danmark i modsætning til nabolandene ramt af energiafgifter og det kommer til at koste beskæftigelse, skriver epn.dk.

Meldingen fra campingbranchen falder fint i tråd med meldingen fra hotelbranchen, som er hårdt ramt  af, at alle nabolandene nu har betydeligt lavere momssatser end Danmark.

 

Poul Fejer Christiansen understreger, at prisniveauet er afgørende for campingbranchen. Han foreslår, at når regeringen ikke vil pille ved overnatningsmomsen, så kunne man i det mindste give de berørte brancher lige forhold med produktionsvirksomhederne, der bliver lettet på energiafgifterne, hvilket indtil videre ikke er tilfældet for hoteller og campingpladser.

 

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.