Morten Falk Bocuse d’Or-kandidat

bocuse_01Det bliver Morten Falk fra Restaurant Kadeau i København, der er Danmarks næste Bocuse d’Or-kandidat. Det betyder, at han skal forsvare de danske farver i den største kokkekonkurrence i verden.

Udtagelseskonkurrencen blev gennemført tirsdag i Bella Center, hvor han var i hård konkurrence med tre andre topkokke. De fire deltagere skulle lave en forret med torsk og østers og en hovedret med gris.

Morten Falk er 23 år og blev i 2014 kåret som Årets Kok.

Den tidligere danske deltager ved Bocuse d’Europe, Per Hallundbæk, var med som dommer. Han var fuld af beundring: ”Det var et meget tæt felt, og alle leverede gode præstationer, men jeg tror, at alle dommere havde Morten Falk som vinder. Nu venter der ham to år med virkelig hård træning”.

Dommerpanelet bestod af: Jakob de Neergaard, Jasper Kure, Jens Peter Kolbeck, Jeppe Foldager, Mikael Christensen, Per Hallundbæk, Rasmus Kofoed, Francis Cardenau, Jesper Koch og John Kofod.

Den nye kandidats første opgave er at repræsentere Danmark ved de europæiske Bocuse d’Or-mesterskaber næste år i Budapest. Herfra skal han forsøge at kvalificere sig til Bocuse d’Or i Lyon i 2017, hvor kokke fra hele verden deltager.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.