Motorproblem forsinker Airbus A320neo

csm_A320neo_Airbus_detail_engine_02_80dbf4f71dAirbus genforhandler leveringsfristerne for A320neo og har meddelt flere flyselskaber, at den nyudviklede flytype bliver forsinket i to måneder på grund af fortsatte problemer med motorerne.

Flyproducenten nåede ikke at leve op til sine egne planer om levering af det første fly i 2015 på grund af angivelige problemer med dokumentation af de nye Pratt & Whitney motorer.

Ifølge Reuters er der ligeledes problemer med rettidig levering af motorproducentens nyudviklede Geared Turbofan motorer.

Airbus og Pratt & Whitney bekræfter, at de forhandler med flyselskaberne om leveringsfristerne, men afviser yderligere kommentarer.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.