Musikstuderende underholder hotelgæster

Avenue Hotel.

Avenue Hotel.

Avenue Hotel på Frederiksberg starter sin nye sæson med Copenhagen Classical Lounge. Der vil være DJ’s, men også musik fra studerende ved Musikkonservatoriet.

Copenhagen Classical Lounge i Danmark er klassisk musik, der møder DJ-kulturen med toner fra barok til ny kompositionsmusik, remix og ny musik, som nærmer sig det klassiske.

Avenue Hotel har hostet Copenhagen Classical Lounge, er nu starter sin 8. sæson. Og som noget nyt samarbejder Avenue Hotel med Musikkonservatoriet. Hotellet åbner for studerende, der her har mulighed for at prøve deres musik af – og øve sig i koncertafvikling.

“Vi har utrolig meget talent i Danmark på mange måder, og det vil vi som hotel gerne sætte fokus på og støtte. Vi har mulighed for at skabe international opmærksomhed på de unge talenter gennem vores mange udenlandske gæster,” siger hoteldirektør på Avenue, Philip Viscovich.

De studerende leverer to loungekoncerter om måneden, første koncert bliver 2. december. Info og datoerne opdateres på avenuehotel.dk

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.