Næstbedste måned for Aalborg Lufthavn

For første gang i lufthavnens historie har man på en måned oplevet over 100.000 indenrigspassagerer. Helt nøjagtigt rejste der i september 2010 100.622 passagerer mellem Aalborg og København. Det er en stigning på 16,1%.

 

”Rent faktisk rejser der lige så mange passagerer mellem København og Aalborg som mellem København og de fem øvrige danske indenrigslufthavne tilsammen”, siger lufthavnsdirektør Søren Svendsen.

Den største procentuelle fremgang ses dog i den direkte udenrigstrafik, idet 13.614 passagerer benyttede de direkte ruter ud af Aalborg. Samme måned sidste år var der tale om 10.500 passagerer, og dermed en fremgang på 29,7%. Chartertrafikken har ligeledes haft fremgang. 15.508 tog på charterferie fra Aalborg i september mod 14.112 i 2009, hvilket svarer til en fremgang på 9,9%.

 

”Køb af rejser og information herom sker i langt de fleste tilfælde på nettet, derfor er det også et vigtigt medie for os. Vores mål er at øge trafikken på vores hjemmeside, og sammenligner vi perioden 15. sep. til 1. okt. sidste år med i år, ser vi en stigning på hele 73% i antallet af besøgende på aal.dk, siger marketingchef Rikke Mølgaard.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.