Natur og storbyer kædet sammen i komfort

rocky mountainVed den smukke canadiske vestkyst og langs de vilde Rocky Mountains finder man betagende naturområder og indbydende storbyer som Seattle, Victoria, Calgary og Vancouver.

I ly af bjergene og opvarmet af havstrømmene, byder byerne på et mildt klima og i år kan besøgende nyde godt af en gratis overnatning i Seattle, Vancouver, Victoria eller Calgary, hvis de vælger at udforske området ombord på Rocky Mountaineer.

Togrejsen er en unik måde at opleve naturen helt tæt på, alt imens man slapper af i luksuriøse togkupeer og spiser gourmetmad af lokale råvare.

Rocky Mountains byder på de højeste bjerge, de dybeste kløfter og de vildeste floder. En togtur med Rocky Mountaineer fra øst til vest er en perfekt måde at opleve naturen og det vilde dyreliv, før man stempler ud i Vancouver, hvor rejsende kan tage en ekstra overnatning uden meromkostninger.

Med sin beliggenhed for foden af de imponerende kystbjerge, er Vancouver en af verdens bedst placerede byer. Oplev det bedste fra begge verdener: En kosmopolitisk storby for fødderne af naturens vidunderlige showroom. Vancouver er let at komme til, men unægteligt svær at komme fra.

Mere om Rocky Mountaineer og de grønne initiativer her.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.