Natur og storbyer kædet sammen i komfort

rocky mountainVed den smukke canadiske vestkyst og langs de vilde Rocky Mountains finder man betagende naturområder og indbydende storbyer som Seattle, Victoria, Calgary og Vancouver.

I ly af bjergene og opvarmet af havstrømmene, byder byerne på et mildt klima og i år kan besøgende nyde godt af en gratis overnatning i Seattle, Vancouver, Victoria eller Calgary, hvis de vælger at udforske området ombord på Rocky Mountaineer.

Togrejsen er en unik måde at opleve naturen helt tæt på, alt imens man slapper af i luksuriøse togkupeer og spiser gourmetmad af lokale råvare.

Rocky Mountains byder på de højeste bjerge, de dybeste kløfter og de vildeste floder. En togtur med Rocky Mountaineer fra øst til vest er en perfekt måde at opleve naturen og det vilde dyreliv, før man stempler ud i Vancouver, hvor rejsende kan tage en ekstra overnatning uden meromkostninger.

Med sin beliggenhed for foden af de imponerende kystbjerge, er Vancouver en af verdens bedst placerede byer. Oplev det bedste fra begge verdener: En kosmopolitisk storby for fødderne af naturens vidunderlige showroom. Vancouver er let at komme til, men unægteligt svær at komme fra.

Mere om Rocky Mountaineer og de grønne initiativer her.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.