Ændret udlejning af feriecentre

Da FolkeFerie.dk ønskede at afhænde udlejningen af ferieboliger i Sæby, Rødhus Klit, Karrebæksminde, Gilleleje, Marielyst og Sandvig, var det nærliggende at finde en partner med fingeren på pulsen. Her faldt valget på Danland. 

 

FolkeFerie.dk har med virkning fra 15. juni aftalt med Danland, at man her som overtager retten til formidling. Samtidig bliver FolkeFerie.dk agent for Danland med mulighed for at booke alle Danlands 26 feriecentre i Danmark. FolkeFerie.dk bliver også agent for DanCenter, som udlejer ca. 9.000 feriehuse i Danmark, Norge, Sverige og Nordtyskland.

 

Hos FolkeFerie.dk kommenterer adm. direktør Folmer Risager:

”Samarbejdet betyder en væsentlig reduktion i de samlede omkostninger uden, at det går ud over serviceniveauet. Da vi samtidig kan formidle Danlands og DanCenters produkter, ser jeg det som et vigtigt skridt i vores strategi om at kunne tilbyde en bred vifte af gode ferieoplevelser til en fornuftig pris”.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.