Nedtælling til Copenhagen Cooking

Gastro CruiseKøbenhavn bliver et madmekka, når vinterudgaven af Copenhagen Cooking finder sted for fjerde gang i februar.

Her kan man tage på gastro-cruise i Københavns kanaler, se Søren Gericke genoplive 1970’ernes madrevolution i en bankboks på Axelborg eller opleve mad og videokunst smelte sammen i Nikolaj Kunsthal.

Denne gang sættes der spot på følelser. Derfor er årets tema ’Taste of Emotions’ – med alt fra begær og jalousi til ekstase i en gastronomisk konstellation.

Kokkeduoen ’I’m A Kombo’ vender tilbage og har allieret sig med Fokus Video Art Festival og Nikolaj Kunsthal. Den tidligere Nikolaj Kirke danner ramme om en fusion af interaktive madoplevelser og videokunst. Mad og teater smelter sammen, når Republique viser ’Snedronningen’. Teatret har slået sig sammen med madkunstneren Mette Martinussen, der stod bag Madeleines Madteater, og den svenske kunstner Charlotte Engelkes. Forestillingen, en interaktiv mad- og teateroplevelse med 12 retter, varer fra 6. februar.

Hver lørdag er der gastronomisk sejltur med kanalrundfarts-både, når ’Blåt Guld’ og Copenhagen Cooking i samarbejde med bl.a. Lumskebugten, Søren K og SALT inviterer på gastro-cruise rundt i Københavns havn og kanaler med blåmuslingen i centrum.

20. februar genopliver Søren Gericke 70’ernes køkkenrevolution når Bojesen byder indenfor i den store bankboks på Axelborg, hvor vidunderlige smagsoplevelser venter. Søren Gericke guider gæsterne igennem en menu fra et ellers uddødt køkken.

I år inviterer Louisiana til en særlig arktisk aften, når museet. Om aftenen efter lukketid den 1. februar vil museets café sammensætte et arktisk inspireret måltid, og gæsterne kan gå på opdagelse i museet.