Nedtællingen er begyndt i Billund

billund-lufthavnBillund Lufthavn er begyndt at tælle ned. Nedtællingen gælder dog ikke juleaften, men dagene frem til passager nr. 3.000.000 i et kalenderår. Det sker i 2016 og vil blive markeret i lufthavnen.

Med en vækst på 16,7% i november nåede passagertallet op på 2.919.587, og med en forventning om ca. 170.000 passagerer i december vil man nå i mål i år.

”Allerede for et år siden forudsagde jeg, at Billund Lufthavn i 2016 ville runde det magiske tal, men det er jo sådan, at når man stikker næsen frem, risikerer man, at den bliver kappet af. Heldigvis for mig får jeg lov til at beholde min næse i år”, siger lufthavnsdirektør Kjeld Zacho Jørgensen. .

”Vi vil bl.a. markere passagerer nr. 3.000.000 med en konkurrence for alle passagerer, der er rejst gennem lufthavnen i 2016, på vores Facebook side, og så vil vi glæde os over, at have nået et mål, der blev sat for flere år siden.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.