Negativ drift for Finnair

I tredje kvartal sidste år havde selskabet et driftsoverskud på 59,9 mio. Euro. Samtidig forudser selskabet yderligere tab i fjerde kvartal.

Flyselskabets resultatet før skat blev et minus på 17,3 mio. Euro selv om salget steg fra 545 mio. til 560 mio. Euro, skriver borsen.dk. Og selv om der ventes en stigning på 6% i passagertrafikken i fjerde kvartal, regner selskabet ikke med, at nå de forventede 20% i vækst på selskabets populære asiatiske ruter.

Flyselskabet ventes at reducere kapaciteten med et par procent i årets sidste kvartal, hvilket vil medføre afskedigelser. Selskabets spareprogram på 50 mio. Euro når ikke at slå fuldt igennem i indeværende år, og i den forbindelse forhandles der om reduktion af staben med 500 personer.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.