Nemmere at rejse til Jordan

jordanMed et lovforslag fra Jordans turistminister, Nayef Al-Fayez, har den jordanske regering valgt at afskaffe en række visumafgifter og nedsætte afrejseskatten fra Amman og Aqaba.

Målet er at gøre det både nemmere og billigere at besøge Jordan. “Vi ønsker, at rejsende fra hele verden skal vælge Jordan, så vi kan vise dem et tilgængeligt, sikkert og gæstfrit land,“ siger Nayef Al-Fayez.

Lovændringen medfører afskaffelse af visumgebyr for rejser med en arrangør der samarbejder med en jordansk turoperatør. Det kræver et ophold på minimum to sammenhængende nætter.

Afskaffelse af visumgebyr for rejser uden en jordansk turoperatør. Det kræver en `unified tourist site ticket´ og et ophold på minimum tre sammenhængende nætter.

Nedsættelse af visumgebyr fra 40 til 10 JOD for turister, der ankommer til Jordan via nabolande. Det kræver et ophold på minimum tre sammenhængende nætter.

Afskaffelse af afrejseskat fra Aqaba og Amman. Det kræver en `unified tourist site ticket´ og et ophold på minimum tre sammenhængende nætter.

Afskaffelse af visumgebyr og afrejseskat for alle lavpris- og charterafgange fra King Hussein International Airport i Aqaba.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.