New York venter færre udenlandske turister

Metropolens turismechefer er mere pessimistiske for det kommende år med hensyn til internationale besøg og har reduceret forventningerne til ankomster i 2017 ’i lys af de nuværende indrejseforbud og den tilhørende retorik’.

New York City forventer 300.000 færre internationale ankomster end sidste år: “De opdaterede tal tager højde for den ændrede holdning til rejser og adgang til USA siden de foregående forventninger fra oktober 2016, inden den nye administration,” skriver NYC & Company i en redegørelse.

NYC & Company fastholder sine forventninger til den indenlandske turisme, som man venter vil stige til 49,3 millioner besøgende i 2017, hvilket opvejer antallet af færre udlændinge: “Til gengæld er det vigtigt at bemærke, at én udlænding typisk bruger fire gange så mange penge, som amerikanske turister”, lyder det fra NYC & Company.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.