Nimb Bar er verdens 3. bedste bar

’World’s Best Bars’ har kåret Nimb Bar som verdens 3. bedste bar og tilmed den eneste danske bar på årets Top 100.

“Jeg er umådelig glad for den fornemme 3. plads. Vi har gennem de seneste år arbejdet på at gøre Nimb Bar til noget helt unikt, derfor er det selvfølgelig en cadeau til vores team, at den internationale guide og tilmed brugerne har kåret Nimb Bar som en af verdens bedste,” siger Nimbs direktør Christophe Delabarre.

World’s Best Bars har anmeldelser og beskrivelser af flere tusinde barer verden over, og eksperter og brugere af sitet kårer hvert år de 100 bedste på verdensplan. I deres begrundelse fremhæver de den unikke atmosfære i Nimb Bar samt signaturdrinken: The Sloe Gin Fizz.

Nimb Bar ligger på 1. sal i Nimb-bygningen og er åben for alle fra kl. 17:00 til kl. 24:00. Der er indgang via Nimb Hotel.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.