Noma lukker i 2016

NomaDanmarks bedst kendte restaurant, Noma, lukker i 2016, men åbner igen i 2017, fortæller køkkenchef René Redzepi i et interview med avisen New York Times.

2016 skal bruges på et nyt koncept, hvor restauranten flytter til nogle forladte bygninger lige uden for Christiania, som René Redzepi vil forvandle til et urbant landbrug omkring restaurantens nye lokaler.

”Det giver mening at have sit eget landbrug for en restaurant af denne kaliber”, siger han til avisen, der bliver vist rundt i de kommende bygninger, der lige nu blandt andet huser flere skateboard-ramper. Der er også planer om et drivhus på taget af en af bygningerne, skriver bt.dk.

Det er tanken, at en del af landbruget skal flyde: ”Vi bygger en pram og laver en kæmpe mark oven på. Vi får brug for en fuldtidslandmand”, fortæller køkkenchefen.

Noma er fire gang kåret som verdens bedste restaurant, men måtte sidste år nøjes med en tredjeplads på ranglisten, som udarbejdes af Restaurant Magazine.

 

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.