Nordens største charterflyselskab skal have ny topchef

Direktør i Thomas Cook Airlines Scandinavia, lange Torben Østergaard, sætter i disse måneder nye standarder i Norden for ferierejser med fly. Manges bønner om ekstra benplads er blevet hørt med seks nye A321-fly, en total opgradering af to fly af samme type og det første af selskabets fem A330-fly.

Direktør i Thomas Cook Airlines Scandinavia, Torben Østergaard.

CHARTERFLYSELSKABER: Thomas Cook Airlines Scandinavias adm. direktør de seneste fem år, Torben Østergaard, har opsagt sin stilling. ”Men jeg fratræder først, når min afløser er på plads. Herefter er det min plan at “trække stikket” og realisere rejsedrømme med min familien,” siger Torben Østergaard.

Thomas Cook Airlines med 1.100 ansatte er del af Thomas Cook Northern Europe, der også tæller Spies, norske og svenske Ving samt finske Tjaereborg. Gruppen er Nordens største rejsearrangør med årligt næsten 1,6 mio. gæster.

Torben Østergaard forlader et dansk flyselskab i økonomisk god stand. Det seneste regnskab gav et overskud på 240 mio. kr. før skat, og inden for det seneste år er flyflåden med 13 Airbus-fly blevet tilført seks nye A321-fly. Sideløbende er to A321-fly samt fem A330-fly med plads til hver 322/396 blevet ombygget med nyt interiør for op mod 100 mio. kr.